OBERTURA BIBLIOTECA MUNICIPAL

La Biblioteca obrirà novament les seues portes dilluns, 18 de maig.

AMB EL SEGÜENT HORARI:

Dilluns i dimecres: de 9:00 a 13:00 h. i de 17:00 a 21:00 h.

Dimarts, dijous i divendres de 8:00 a 15:00 h.

Per la situació creada per la pandèmia del COVID 19 i la desescalada (fases a seguir fins la nova normalitat)  la biblioteca ha de seguir un procés d’adaptació a la nova normativa i prendre les mesures adequades per a garantir la salut dels usuaris de la biblioteca i del personal bibliotecari. Este protocol d’actuació ha estat desenvolupat per la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Generalitat Valenciana, seguint les directrius del Ministeri de Sanitat, Col·legi de Bibliotecaris i professionals de les biblioteques, tot adaptant el protocol a les característiques de la nostra biblioteca municipal.

NORMES A SEGUIR

-La entrada a la biblioteca estarà regulada per la bibliotecària, establint un torn d’entrada i eixida, tot respectant sempre la distància de seguretat mínima de 1’5 m.

-Caldrà portar guants (hi haurà a l’entrada d’un sol ús). Abans d’entrar haureu de desinfectar-vos les mans. Es recomana vindre a la biblioteca amb mascareta.

-No es podrà accedir als lavabos.

-Per a facilitar el procés de préstec podreu fer petició prèvia de llibres o material via correu electrònic biblioteca@portademariola.com o Tf: 96 65 67 766, així quan accediu a la biblioteca tindreu el material preparat.

-Els llibres retornats, passaran una quarantena de 14 dies, per tant no es poden prestar fins que no passen el període marcat.

-Facilitarem per esta situació la lectura a través de la plataforma digital e-biblio Comunitat Valenciana. Per a d’això us donarem les claus d’accés d’usuari a la biblioteca. També ho podeu demanar telefònicament 96 65 67 766 o per correu electrònic biblioteca@portademariola.com

 

IMPORTANT: No es podrà accedir lliurement als llibres. Heu de demanar tot el que voleu a la bibliotecària. No hi haurà ordinadors d’ús públic. Tampoc estudi en les sales de la biblioteca. Els menors de 14 anys han de vindre a la biblioteca acompanyats per un adult.

 

Aquestes mesures corresponen a la fase que estem vivint. Hi haurà una evolució en la normativa segons anem superant les fases fins a la nova normalitat.

 

Moltes gràcies per la vostra comprensió i cuideu-vos molt. L’ÚNIC CONTAGI HA DE SER DE BONES LECTURES I EMOCIONS.