AMPLIACIÓ TERMINI SOL·LICITUDS

Des del Servei de Prevenció d’Incendis ens informen que s’ha ampliat el termini per presentar més sol·licituds per a fer servir el servei de trituració d’aquestes restes agrícoles. RECOMANABLE POSAR-SE EN CONTACTE AMB LES OFICINES DEL PARC NATURAL SERRA MARIOLA:  a les oficines del Parc (al Mas d’ULL DE CANALS) o al    965566383.

Considerant l’interés general dels propietaris de finques incloses en el Parc Natural de la Serra de Mariola, la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, mitjançant el Servei de Prevenció d’Incendis Forestals, posa a la disposició de dits propietaris un servei de triturat de restes agrícoles.

Feta la sol·licitud, el personal del servei de la Brigada de Desbrosse realitzarà la trituració de restes agrícoles que afecten als terrenys de la seua propietat. Per a açò, el propietari haurà de deixar les restes de poda agrícola en el punt d’apilament indicat de la seua finca, i estimar la quantitat de restes vegetals.

El servei de triturat va dirigit a propietaris de finques situades dins del Parc Natural de la Serra de Mariola (inclou la zona d’amortització). Es refereix únicament a restes agrícoles. Es realitzarà una vegada per temporada en cada finca, entre els mesos de novembre i abril (tots dos inclosos). El propietari de la finca haurà de reunir les restes vegetals en un punt d’apilament concret proper a alguna pista forestal.

Els interessats han d’emplenar la sol·licitud i lliurar-la a les oficines del Parc Natural (al Mas d’ULL DE CANALS).

 

(Sol.licitud)