OBERT EL PLAÇ PER A SOL·LICITAR EL PROGRAMA DE TERMALISME DE L’IMSERSO

PROGRAMA DE TERMALISME DE L’IMSERSO

El termalisme és un programa de l’Imserso que facilita l’assistència als balnearis a les persones majors a aquests centres. Entre els serveis que s’ofereixen estan els de l’allotjament i manutenció en règim de pensió completa i en habitacions dobles d’ús compartit, tractaments de balneari i la realització d’activitats d’animació, entre d’altres.

Les sol·licituds de participació en el programa de termalisme per a 2021 hauran de ser presentades abans de l’1 d’octubre de 2021.

Una vegada admeses i verificades les places seran adjudicades, com en anys anteriors. En cas de no obtindre plaça, s’inclourà en l’ordre que corresponga segons la valoració en la «Llista d’Espera de Places».

Per la seua senzillesa, rapidesa i seguretat, recomanem la presentació de noves sol·licituds de manera telemàtica a través de la seu electrònica de l’Imserso: https://sede.imserso.gob.es/sedecdi/app/tramite/termalismo/create.jsf?aut=no&representante=no&action=alta&sia=0022670&locale=es. L’accés a la sol·licitud d’aquest procediment no requereix autenticació electrònica (Cl@ve, certificat electrònic o DNI electrònic) per part de la persona interessada.

En qualsevol cas, la tramitació de la seua sol·licitud també es pot dur a terme en les oficines de Serveis Socials de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola. Cita prèvia al 966567315 – ext. 3.