SERVEI DE TRITURAT DE RESTES AGRÍCOLES

S’informa que es posa en marxa el servei de trituració de restes agrícoles per a propietaris particulars (2023). D’acord amb les indicacions de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica , enguany aquest servei, es podrà demanar fins a  finals de març de 2023. Us recordem que el servei es destina a finques privades de l’àmbit dels parcs naturals de la Serra de Mariola i del Carrascar de la Font Roja.

 

L’enllaç per accedir directament al formulari és:

f0041e07-35d1-f042-523c-a21aed3c5e91 (gva.es)

 

Des del Parc Natural de la Serra de Mariola se centralitzaran les sol·licituds per a l’organització del servei. Els sol·licitants també poden fer la sol·licitud directament al Parc Natural o a l’Ajuntament.

Feta la sol·licitud, el personal del servei de la Brigada de Desbrossament realitzarà la trituració de restes agrícoles que afecten als terrenys de la seua propietat. Per a açò, el propietari haurà de deixar les restes de poda agrícola en el punt d’apilament indicat de la seua finca, i estimar la quantitat de restes vegetals.

El servei de triturat va dirigit a propietaris de finques situades dins del Parc Natural de la Serra de Mariola (inclou la zona d’amortització) i del P.N. de la Font Roja. Es refereix únicament a restes agrícoles. La persona propietària de la finca haurà de reunir les restes vegetals en un punt d’apilament concret proper a alguna pista forestal.

 

Podeu trobar més informació al web del Parc Natural:

Parc Natural Serra de Mariola – PN Serra de Mariola – Generalitat Valenciana (gva.es)