SERVEI DE TRITURAT DE RESTES AGRÍCOLES

S’informa que es posa en marxa el servei de trituració de restes agrícoles per a propietaris particulars (2022). D’acord amb les indicacions de la Direcció General de Prevenció d’Incendis Forestals de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica , enguany aquest servei, compost per un brigada de dos operaris amb una biotrituradora, estarà en funcionament des del 15 de febrer fins al 15 de juny de 2022. Us recordem que el servei es destina a finques privades de l’àmbit dels parcs naturals de la Serra de Mariola i del Carrascar de la Font Roja.

 

L’enllaç per accedir directament al formulari és:

https://parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-de-mariola/noticies-del-parc/-/asset_publisher/5wNjpZmml9KN/content/servei-de-trituracio-de-restes-agricoles-2022-/

Des del Parc Natural de la Serra de Mariola se centralitzaran les sol·licituds per a l’organització del servei. Els sol·licitants també poden fer la sol·licitud directament al Parc Natural o a l’Ajuntament.

Feta la sol·licitud, el personal del servei de la Brigada de Desbrossament realitzarà la trituració de restes agrícoles que afecten als terrenys de la seua propietat. Per a açò, el propietari haurà de deixar les restes de poda agrícola en el punt d’apilament indicat de la seua finca, i estimar la quantitat de restes vegetals.

El servei de triturat va dirigit a propietaris de finques situades dins del Parc Natural de la Serra de Mariola (inclou la zona d’amortització) i del P.N. de la Font Roja. Es refereix únicament a restes agrícoles. La persona propietària de la finca haurà de reunir les restes vegetals en un punt d’apilament concret proper a alguna pista forestal.

 

Podeu trobar més informació al web del Parc Natural:

http://www.parquesnaturales.gva.es/va/web/pn-serra-de-mariola