AVÍS METEOROLÒGIC

12-9-19 (a les 20.30h)

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha emés per al DIVENDRES 13, a través del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), l’avís de riscos meteorològics pel qual hem passat del nivell de pre emergència roig a nivell emergència 0. Seguidament, han canviat al nivell EMERGÈNCIA NIVELL 1 per pluges i tempestes a tota la província.

A diferència de la nit anterior on les precipitacions més abundants estaven previstes des de les 2 a les 6 de la matinada, per al divendres estan previstes les precipitacions més fortes molt pròximes a les hores d’entrada als centres docents, a més de tempestes elèctriques durant tot el dia i part de dissabte.

Per aquest motiu, se suspenen les classes en els centres educatius de Banyeres de Mariola.

Al mateix temps, es demana al veïnat que continue extremant les mesures de precaució, insistint en els desplaçaments i en les activitats quotidianes a l’exterior.

 

12-9-19

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola vol aclarir que la informació que ha donat la CADENA SER no és correcta. Els centres educatius estaran oberts.

 

Si la previsió per hores continua complint-se, les precipitacions més abundants han sigut les d’aquesta nit. No obstant, continuarà plovent al llarg d’aquestos dies. Per això, cal que el veïnat continue extremant les precaucions, sobretot en els desplaçaments amb vehicles.

 

11-9-19

L’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE) ha emés, a través del Centre de Coordinació d’Emergències (CCE), un avís de riscos meteorològics pel qual s’estableix pre emergència nivell roig per pluges i tempestes en tota la província.

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola demana al veïnat que extreme les mesures de precaució en els desplaçaments i en les activitats quotidianes que s’hagen de fer els pròxims dies.

 

Al mateix temps, l’Ajuntament aprofita per informar que els centres escolars estaran oberts 10 minuts abans de l’entrada habitual per poder facilitar l’entrada escalonada de l’alumnat (així com evitar embossos de vehicles). S’insisteix en tindre molta precaució per la pluja i el vent.

No obstant, les famílies que decidisquen no portar els seus fills i filles als centres educatius, caldrà que els mantinguen a casa baix la seua responsabilitat.