BAN

BAN  

Considerant l’interés general dels propietaris de finques incloses en el Parc Natural de la Serra de Mariola, la Conselleria d’Agricultura, Medi ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, mitjançant el Servei de Prevenció d’Incendis Forestals, posa a la disposició de dits propietaris un servei de triturat de restes agrícoles.

Feta la sol·licitud, el personal del servei de la Brigada de Desbrosse realitzarà la trituració de restes agrícoles que afecten als terrenys de la seua propietat. Per a açò, el propietari haurà de deixar les restes de poda agrícola en el punt d’apilament indicat de la seua finca, i estimar la quantitat de restes vegetals.

El servei de triturat va dirigit a propietaris de finques situades dins del Parc Natural de la Serra de Mariola (inclou la zona d’amortització). Es refereix únicament a restes agrícoles. Es realitzarà una vegada per temporada en cada finca, entre els mesos de novembre i abril (tots dos inclosos). El propietari de la finca haurà de reunir les restes vegetals en un punt d’apilament concret proper a alguna pista forestal.

Els interessats han d’emplenar la sol·licitud i lliurar-la en l’ajuntament fins el 10 d’agost.

Banyeres de Mariola, juliol de 2018.

L’ALCALDE

(Sol.licitud)