CAVALCADA DE REIS 2022

5-1-2022

MISSATGE DE SES MAJESTATS  I AGRAÏMENT

Ses Majestats els Reis d’Orient envien un missatge (en format vídeo)  per a infants i majors que no hagen pogut gaudir de la seua arribada al poble de Banyeres de Mariola.

Per altra banda, l’Ajuntament i l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient volen felicitar el poble de Banyeres de Mariola pel comportament exemplar en el transcurs de la desfilada.

A més, la Corporació Municipal vol agrair a l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient (Quinta del 71) el gran treball realitzat en l’organització i desenvolupament de la Cavalcada. Moltes gràcies per fer realitat la il·lusió de xiquets, xiquetes, joves i majors.

 

_____________________________________-

 

3-1-2022

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola i l’Associació d’Amics dels Reis d’Orient  (quinta del 71) demanen col·laboració a la població en el transcurs de l’arribada de Ses Majestats, la nit del 5 de gener, a les 19.00 h.

El recorregut dels 3 Reis s’allarga fins al principi del carrer de la Font del Cavaller. Per tant, el públic podrà ubicar-se al llarg de tota l’Avinguda de Gregori Molina, i evitar així aglomeracions en altres punts.

Per seguretat i prevenció, les persones assistents hauran de seguir les següents indicacions:

  • L’ús correcte de la mascareta serà OBLIGATORI EN TOT MOMENT.
  • Caldrà mantindre distància entre grups de convivents.
  • Les persones espectadores hauran d’estar ubicades en un lloc fix durant tota la desfilada (damunt de la vorera), i només podran abandonar el lloc una vegada haja acabat totalment la Cavalcada en eixe punt. S’abandonarà el carrer EN SENTIT CONTRARI a la comitiva. NO es podrà caminar pel costat del Seguici Reial.
  • No es podrà besar a Ses Majestats ni apropar-se a elles. El públic no podrà interactuar amb les persones que participen en la Cavalcada.

Tot açò és necessari per possibilitar la Nit Màgica que els xiquets i xiquetes mereixen i esperen durant tot l’any.

Per altra banda, per facilitar l’arribada de Ses Majestats d’Orient, es prega que la vesprada de la Nit de Reis no deixen els vehicles aparcats en les següents vies: Avingudes de Gregori Molina i dels Furs, Places de l’Ajuntament i Major, i carrer de la Creu.

L’Ajuntament i l’Associació d’Amics dels Reis insisteixen en el compliment de totes les mesures per poder garantir un correcte desenvolupament de l’acte i agraeixen de bestreta la col·laboració de la població.

Per altra banda, l’Ajuntament de Banyeres de Mariola anuncia que la festa de la llonganissa, programada  per al pròxim 15 de gener a la Plaça de l’Ajuntament, queda anul·lada. El motiu és que es tracta d’una activitat festiva que té implícita la retirada de la mascareta per a l’acció de menjar.