CONFERÈNCIA: COM MUNTAR EL TEU NEGOCI ONLINE

La conferència “Com muntar el teu negoci online“organitzada per la sotsdirecció de Seus Universitàries del campus d’Alcoi de la UPV en col·laboració amb la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat i l’Ajuntament de Banyeres de Mariola, tindrà lloc el 26 d’octubre a les 20h. a la Casa de Cultura de BANYERES DE MARIOLA, carrer de Sant Jordi, 34.

La conferència està dirigida a PIMES, comerços, emprenedors i gent interessada en els negocis online, en ella es realitzarà una aproximació al món digital i a l’i-comerce, s’analitzaran les diferents eines necessàries per a la creació d’una tenda online, amb exemples de casos d’èxit en aquest mercat.

L’activitat està programada dins de la programació d’esdeveniments realitzats pel Campus d’Alcoi de la UPV en les diferents Seus Universitàries.

 

El ponent

Ivan Torrente Pastor és exalumne del campus d’Alcoi de la UPV, Màster en Màrqueting i Comunicació Empresarial per la UPV, Consultor tecnològic freelance i docent en diferents màsters i cursos específics en analítica web, posicionament i RRSS. Cofundador de l’Agència de Marketing Online: Indexeo Marketing.

Inscripcions mitjançant correu electrònic a emcagis@upv.es. Es recomana fer inscripció.

Full d’inscripció