CORREFOCS I TRAQUES. NIVELL 3 PER AL DIA 24

CORREFOCS I TRAQUES. NIVELL 3 PER AL DIA 24

Ja s’ha publicat el nivell 3 de preemergència per al dia de demà, 24 de juliol. Per tant, tampoc es pot fer el Correfocs a partir de la mitjanit.

S’ajorna per al mes d’octubre.

 

 

 

 

 

CORREFOCS I TRAQUES. NIVELL 3 DE PREEMERGÈNCIA

 

Segons l’article 156.1 del Decret 98/1995, de 16 de maig, i l’article 3 de l’Annex II del Decret 148/2018, de 14 de setembre, en els dies i zones en els quals l’índex de perill  siga extrem (nivell de preemergència 3 per risc d’incendis forestals) les activitats de pirotècnia i vinculades amb l’ús de la pólvora queden suspeses.

Agents de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Banyeres de Mariola per informar que hui està establert un nivell de preemergència 3, i la impossibilitat de poder realitzar el Correfocs, així com el llançament de traques per la celebració de la processó de la Malena.

El nivell 3 afecta a les 24h de hui, dia 23 de juliol. Quedem a l’espera del nivell definitiu establert per al dia 24. En cas que el nivell fora inferior a 3, el correfocs passaria a realitzar-se a les 00:05h.

A partir de les 19h (que Conselleria haurà publicat ja el nivell definitiu per a demà), s’informarà de les possibilitats de realització del Correfocs.