ENQUESTA A LA POBLACIÓ DE BANYERES DE MARIOLA II PLA D´IGUALTAT MUNICIPAL.

ENQUESTA A LA POBLACIÓ DE BANYERES DE MARIOLA PER AL PROCÉS D’ELABORACIÓ E IMPLANTACIÓ DEL II PLA D’IGUALTAT MUNICIPAL PER A LA CIUTADANIA.

Estimats/es veïns/es: L’Ajuntament de Banyeres de Mariola està sumit en un procés d’elaboració i implantació del II Pla d’Igualtat per a la Ciutadania i volem comptar amb totes i tots durant tot el procés. Un Pla d’Igualtat és un document que arreplega un conjunt de mesures que tenen com a missió garantir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i hòmens, combatre situacions discriminatòries i fomentar la conciliació de la vida personal.

Per a abordar-lo correctament, és necessari saber quina és la nostra situació actual en matèria d’igualtat, seguretat ciutadana, conciliació de la vida personal, familiar i laboral, servicis existents, etc. Pel que es procedirà a elaborar un diagnòstic de situació municipal per a detectar possibles necessitats.

Vos demanem que respongueu a la següent enquesta que, al tractar-se d’un qüestionari d’opinions, vos agrairíem que contestàreu a cada una de les qüestions plantejades amb la major sinceritat.Vos agraïm la vostra col·laboració i vos garantim l’anonimat i confidencialitat de totes les vostres respostes.

El qüestionari estarà obert fins al 11 de desembre de 2022.

Esperem la vostra participació.

GRÀCIES

Link encuesta

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable de tractament: Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Finalitat del tractament: tramitació de la sol·licitud.

-Legitimació: exercici de poders públics.

Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers, a l’administració municipal, excepte obligació legal.

 –Drets: té dret a accedir, rectificar i suprimir les seues dades, així com oposar-se o limitar el tractament. Pot presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en: www.agpd.es

-Més informació: pot consultar més informació, i exercir els seus drets, en https://www.portademariola.com/.es/proteccion-de-datos