ENQUESTA A LA POBLACIÓ DE BANYERES DE MARIOLA II PLA D´IGUALTAT MUNICIPAL.

ENQUESTA A LA POBLACIÓ DE BANYERES DE MARIOLA PER AL PROCÉS D’ELABORACIÓ E IMPLANTACIÓ DEL II PLA D’IGUALTAT MUNICIPAL PER A LA CIUTADANIA.

Estimats/es veïns/es: L’Ajuntament de Banyeres de Mariola està sumit en un procés d’elaboració i implantació del II Pla d’Igualtat per a la Ciutadania i volem comptar amb totes i tots durant tot el procés. Un Pla d’Igualtat és un document que arreplega un conjunt de mesures que tenen com a missió garantir la igualtat de tracte i oportunitats entre dones i hòmens, combatre situacions discriminatòries i fomentar la conciliació de la vida personal.

Per a abordar-lo correctament, és necessari saber quina és la nostra situació actual en matèria d’igualtat, seguretat ciutadana, conciliació de la vida personal, familiar i laboral, servicis existents, etc. Pel que es procedirà a elaborar un diagnòstic de situació municipal per a detectar possibles necessitats.

Vos demanem que respongueu a la següent enquesta que, al tractar-se d’un qüestionari d’opinions, vos agrairíem que contestàreu a cada una de les qüestions plantejades amb la major sinceritat.Vos agraïm la vostra col·laboració i vos garantim l’anonimat i confidencialitat de totes les vostres respostes.

El qüestionari estarà obert fins al 2 de desembre de 2022.

Esperem la vostra participació.

GRÀCIES

Link encuesta

Informació bàsica sobre protecció de dades.

Responsable de tractament: Ajuntament de Banyeres de Mariola.

Finalitat del tractament: tramitació de la sol·licitud.

-Legitimació: exercici de poders públics.

Destinataris: no es comunicaran les dades a tercers, a l’administració municipal, excepte obligació legal.

 –Drets: té dret a accedir, rectificar i suprimir les seues dades, així com oposar-se o limitar el tractament. Pot presentar una reclamació davant de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades en: www.agpd.es

-Més informació: pot consultar més informació, i exercir els seus drets, en https://www.portademariola.com/.es/proteccion-de-datos