FUNCIONAMENT DE ZONA BLAVA AL CENTRE

FUNCIONAMENT DE ZONA BLAVA AL CENTRE

A partir del dilluns dia 5 de setembre es posen en marxa les zones blaves d’aparcament que hi ha al centre del poble: Plaça l’Ajuntament, pàrquing del Clot i c/ la Malena. L’objectiu és donar mobilitat als vehicles i facilitar l’accés a la zona per fer compres i gestions, així com la càrrega i descàrrega de materials.

Aquestes zones estaran regulades pel següent horari, amb una durada màxima de 30 minuts: de dilluns a divendres de 9 a 13:30 i de 17 a 20 hores, i els dissabtes de 9 a 13:30, la resta d’horari serà aparcament lliure. Són zones blaves gratuïtes, però tindrà efecte d’infracció el sobrepassar el temps permés. La Policia Local vigilarà pel seu compliment.

És obligatori col·locar l’hora d’arribada a la part de la guantera, de forma visible. Per això, l’Ajuntament està facilitant rellotges per al veïnat que ho necessite. Es poden aconseguir rellotges als comerços dels voltants de la plaça i del carrer la Creu, així com a l’Ajuntament, Casal de la Joventut, Oficina de Turisme i Biblioteca. Moltes gràcies.