INFORMACIÓ SOBRE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

17-11-2021

ÚLTIMA ASSEMBLEA RECORDATORI DEL PORTA A PORTA

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola informa que, el proper dimarts, dia 23 de novembre, se celebrarà una última assemblea que servirà de recordatori sobre el sistema de recollida Porta a Porta que es posarà en marxa el dia 1 de desembre. De la mateixa manera que en les altres 9 assemblees que es van fer per barris, hi haurà un torn obert de preguntes per a resoldre els dubtes i escoltar suggeriments.

Dia: dimarts, 23 de novembre. Lloc: Teatre Principal. Hora: 20:00 h.

 

______________________________________________________

 

16-11-2021

JOCS INTERACTIUS SOBRE LA SEPARACIÓ DE RESIDUS

L’educadora ambiental estarà tots els dies de mercat del mes de novembre en horari de 8:00 a 14:00 hores per a resoldre dubtes sobre la separació de residus i la nova implementació del sistema Porta a Porta. Com a novetat, a partir del divendres dia 19 de novembre, hi haurà jocs interactius per a ajudar a fer una separació correcta dels residus que més ens preocupen. Us animem a vindre a passar un matí divertit al Mercat.

RECOLLIDA DE POALETS

Aprofitem per a recordar que sols queden 3 dies per a la recollida de poalets, i aquests seran el dimarts 16 de novembre, el dimarts 23 de novembre i el dimarts 30 de novembre, en horari de 18:00 a 20:00 hores, als baixos de la Casa de Cultura (pel carrer de Sant Antoni).

 

 

________________________________________-

 

 

9-11-2021

INFORMACIÓ IMPORTANT SOBRE LA RECOLLIDA PORTA A PORTA

L’Ajuntament de Banyeres de Mariola recorda que, ja que el nou sistema d’arreplega de residus començarà el pròxim dia 1 de desembre, es recomana que totes aquelles COMUNITATS DE VEÏNS que no hagen concretat el punt on s’ha de poder deixar el poal i les bosses, ho facen al més prompte possible. L’objectiu és que cada comunitat puga determinar si desitja utilitzar penjadors, quartos de brossa i/o trie el lloc més adient per a deixar el poal, sempre respectant el pas de vianants.

D’altra banda, cal recordar també que el dia 13 de novembre és l’últim dia per a arreplegar els poals. Si pel motiu que siga no s’ha pogut passar a per ell, per favor, preguem que contacten amb l’Ajuntament perquè puguem gestionar el millor dia per a la seua entrega.

A pesar que entenem que es requereix d’un període d’adaptació, recordem que, com es va dir en les assemblees, si es trau una fracció que no correspon al dia en qüestió, no s’arreplegarà el poal o la bossa i s’indicarà amb una “pegatina taronja” que hi ha hagut un error en l’entrega de la fracció. Al dia següent l’educadora ambiental contactarà amb la persona responsable (en cas de tractar-se d’un poal), per a resoldre qualsevol qüestió relacionada amb les fraccions de fem.

Recordem que l’educadora ambiental estarà els dimecres, divendres i dissabtes en el mercat per a resoldre dubtes. De la mateixa manera, poden cridar a l’Ajuntament i preguntar per Ester Revert per a fer qualsevol consulta respecte a la nova recollida de fem.

Estem segurs que, a l’igual que en altres poblacions, el veïnat de Banyeres de Mariola, també serà capaç de fer-ho correctament.