LÍNIA AUTOBÚS BANYERES DE MARIOLA – VALÈNCIA

INFORMACIÓ LÍNIA AUTOBÚS BANYERES DE MARIOLA-VALÈNCIA

Des del passat 1 de febrer la línia d’autobús a València ha estat sense donar servei als pobles de Banyeres de Mariola i Bocairent, sense cap avís als ajuntaments (ni per part de la companyia ni per part de la Conselleria responsable de l’àrea).

Des d’eixe moment, des de l’Alcaldia de Banyeres de Mariola s’han fet diverses gestions (contacte amb el gerent de les zones d’Alacant i València de l’empresa que fa actualment la línia Ontinyent-València, petició de reunió urgent amb el Director General de Transports i Logística de la Generalitat…), a banda de les gestions realitzades per l’Alcaldia de Bocairent.

Esta vesprada, les alcaldies de Banyeres de Mariola i Bocairent hem mantingut una reunió a València, a la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, on ens hem reunit amb Manuel Ríos Pérez, actual Director General de Transports i Logística.

Al llarg de la reunió se’ns posa en coneixement que, la supressió del tram Banyeres de Mariola-Bocairent-Ontinyent, queda solucionada amb la reposició d’un servei des de ja, amb el següent horari:

DE DILLUNS A DIVENDRES (laborals)

BANYERES DE MARIOLA  >>  BOCAIRENT >> ONTINYENT (Marquesina de l’av. Benicadell)

6:45h                         7:00h                            7:30h (aquest horari enganxa en la línia fins a València)

10:25h                        10:45h                          11:10h

ONTINYENT >> BOCAIRENT >> BANYERES DE MARIOLA

15:30h               16:00h             16:20h

17:45h               18:15h             18:35h (aquest horari enganxa en la línia provinent de València)

Es poden consultar els horaris amb més detall al web de La Concepción:

https://www.laconcepcion.net/linea-bocairent-ontinyent/#horarios

 

Banyeres de Mariola, 27 de febrer de 2024.

L’ALCALDE