MÀSTER DE GESTIÓ DE PATRIMONI. ÚLTIMS DIES DE MATRICULACIÓ.

MÀSTER DE GESTIÓ DE PATRIMONI. ÚLTIMS DIES DE MATRICULACIÓ.

Es recorda que el termini de la matrícula finalitza el pròxim 25 d’octubre.
El curs, dirigit pel professor Gabino Ponce, s’estructura en cinc unitats a través de les dues-centes hores que dura. La unitat de gestió del patrimoni urbà, arquitectònic i mediambiental; de gestió del patrimoni historicoarqueològic; gestió del patrimoni etnològic; gestió turística del patrimoni; i el treball de fi de curs que s’haurà de centrar en el patrimoni de Banyeres i comarca i amb vocació d’aplicar a la gestió. La realització del curs d’Expert i del curs d’Especialista Universitari en Gestió del Patrimoni, a més del treball del fi de Màster, que compta amb tres-centes hores, permeten obtenir el títol de Màster Universitari en Gestió del Patrimoni.

Les classes s’impartiran els divendres de 9.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00 h. A la Casa de Cultura de Banyeres de Mariola.

Es recorda també que el preu de la matrícula per al curs 2017-2018, per a l’alumnat en general que aspira al títol d’Expert i/o Màster en Gestió del Patrimoni, és de 1.449 €, però per a les persones empadronades a Banyeres és de 363 € (preu que s’extén a persones jubilades i aturades d’altres municipis).
La matrícula, per als “no universitaris” que aspiren a un certificat d’assistència, és gratuïta.
Lloc de matrícula: Departament de Geografia Humana, Universitat d’Alacant. o mitjançant el correu gestionpatrimonio.UA@gmail.com o els telèfons 96 590 34 22 – 96 590 34 20.

Tríptic primera part.

Tríptic segona part.