MODIFICACIÓ DE LA CIRCULACIÓ D’ALGUNS CARRERS. 

Vista la preocupació del veïnat (instàncies, assemblees de barris…) d’algunes parts del poble per la perillositat i/o dificultat del trànsit, després d’estudiar-se tècnicament, es produiran canvis en 3 vies.

Les modificacions són les següents, efectives a partir del dissabte 5 de setembre de 2020:

– C/ BIAR: serà carrer sols de pujada, i per a baixar s’utilitzarà el C/ La Cova de les Bagasses, a banda de la resta de carrers d’eixida. S’intentarà així facilitar la circulació, així com les entrades i eixides a l’Escoleta Municipal.

– C/ SANT CRIST: el tram final d’accés a la Plaça dels Plàtans quedarà tallat i es podrà accedir per qualsevol dels altres carrers adjacents. També es prohibirà l’accés als camions per tot aquest carrer.  Aquesta baixada dóna directament a la zona de parc de la plaça (no hi ha zona de transició d’aparcaments), sent un perill la velocitat dels vehicles per als més menuts i per a vianants.

– C/ de baix de la FONT DEL CAVALLER: sols es permetrà l’accés a bicicletes i vianants.

És necessari pensar en la seguretat de les persones front als vehicles. En algun moment tots i totes som vianants i volem sentir-nos segurs.

NOTA INFORMATIVA: El camí del Molí Sans estarà tancat al trànsit en el tram des del Molí Roig a la carretera de Beneixama, des del dilluns 7 i mentre duren les obres que es realitzaran allí.