NEVADA GENER 2020

Dijous 23 de gener, 14.00h

A les 7.00 han començat a treballar les pales i camions. Anit (dimecres), el 90% dels carrers tenien un vial habilitat, havent passat només 2 dies des que va parar de nevar (dilluns a les 16.00h).

Aquest matí l’entrada als centres educatius ha transcorregut amb normalitat. Moltes gràcies a tota la gent que ha fet cas dels avisos i ha acudit a peu.

Al llarg del dia de hui s’estan acabant els últims carrers. L’extracció de neu amb camions continuarà encara alguns dies més. Per favor, no obstaculitzen el seu treball.

Gràcies per la seua col·laboració i paciència al llarg d’aquestos dies.

_________________________________________

 

 

 

Dimecres 22 de gener, 20.00h

S’informa que demà dijous es reprenen les classes als centres educatius del nostre poble, en els horaris habituals. Per facilitar l’accés escalonat, les portes dels centres estaran obertes 10 minuts abans de l’hora habitual.

Es prega s’accedisca als centres a peu, evitant al màxim l’ús de vehicles.

Indicacions:

  • l’accés a l’Escoleta: el sentit del trànsit del carrer de Biar serà únic en direcció de baixada (accés pel carrer de Beneixama).
  • l’entrada a Fundació Ribera: només estaran obertes les portes de darrere, pel carrer de València (esquenes del carrer de La Creu).
  • parades de l’autobús per a l’IES Professor Manuel Broseta: només estaran actives les parades del Barranc Fondo, la Moreneta i la plaça de Joan Baptista Domènech.
  • La resta de centres amb normalitat però, per favor, evitant al màxim l’ús de vehicles.

Disculpen les molèsties i moltes gràcies per la seua col·laboració.

_________________________________________

 

 

Dimecres 22 de gener, 14.00h

Al llarg del matí (a banda de les 2 minis, les 2 mixtes i la pala gran), s’han pogut afegir 3 pales mixtes provinents d’Ontinyent, Ibi i Villena (han acabat als seus pobles). A més, hi ha 4 camions traent neu als afores de la població. Després de dinar reprenen l’activitat.

Insistim que està sent molt difícil la neteja per molts factors, tot i això, la major part dels carrers tenen un vial obert. Eviten circular amb vehicles per dins de la població (entorpeixen les faenes de neteja, pels vials només cap un cotxe i no hi ha aparcaments).  Vagen amb compte amb els despreniments de neu de les teulades.

Per altra banda, s’informa que no es pot fer ús de les instal·lacions del poliesportiu, fins que es reparen tots els desperfectes. El camió del butà passarà divendres.

Moltes gràcies per la seua comprensió i paciència.

_________________________________________

 

 

 

Dimecres 22 de gener, 8.00h

A les 6.00 h han començat a treballar les primeres pales i personal de l’Ajuntament. Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Guàrdia Civil estan també actives. Durant tot el dia estaran funcionant 2 pales mini, 2 mixtes i 1 gran. Bombers s’incorporaran hui també en breu.

Les pales mini (que no podien treballar mentre nevara/ploguera) estaran fent vies als carrers més estrets. Les mixtes i la gran continuaran amb carrers més amples.

Per favor, eviten circular amb vehicles per dins de la població (encara queda molta neu, és perillós i les zones d’aparcament estan ocupades per muntons de neu i, a més, el trànsit obstaculitza la faena de les llevaneus).

Recorden que és molt perillós caminar per la vora de les vivendes perquè el desgel està produint solsides de neu.

Respecte a les carreteres, ja es pot transitar en direcció Alcoi, Villena, Bocairent, Ibi, Onil i Biar. Cal anar amb precaució per la possibilitat d’algunes plaques de gel a primeres hores del matí.

Recorden que hui 22/01/2020 els centres educatius de la població estaran tancats.

Estem treballant perquè tot torne el més prompte possible a la normalitat. Tinguen paciència. Moltes gràcies.

_________________________________________

 

 

Dimecres 22 de gener, 7.00h

Seguint el PROTOCOL DE NEVADES PER ALS CENTRES EDUCATIUS de Banyeres de Mariola, vist l’estat dels accessos als centres i les caigudes de blocs de neu de les teulades, SE SUSPENEN LES CLASSES per al dia de hui, 22 de gener.

Gràcies per la seua comprensió.

_________________________________________

 

 

Dimarts 21 de gener, 20.00h

Vist l’estat actual dels accessos als centres educatius, s’anuncia que les classes de demà dimecres, 22 de gener, començaran a les 10.00 h.

Seguint el protocol, demà dimecres a les 9.00 h, hi hauria un altre comunicat si calguera cancel·lar les activitats docents, per perillositat en els accessos.

Gràcies per la comprensió.

_________________________________________

 

Dimarts 21 de gener, 17.00h

A les 15.00 h les pales llevaneus han représ la seua activitat. Estan treballant i, al mateix temps, assistint les emergències (s’han quedat bloquejats l’autobús de línia i un camió cisterna ple de gasoil, soterrament…).

Insistim que està sent molt difícil la neteja per molts factors: els recursos que tenim, les característiques del nostre poble (carrers empinats), vehicles i vianants interferint els treballs de les pales i, principalment, la gran quantitat de neu acumulada.

És impossible que l’ajuntament puga assistir a l’instant al centenar de peticions que ha rebut aquest matí. Es treballa en l’obertura general de carrers i en emergències. Tan prompte com es puga, s’atendran. Els equips de neteja estan en actiu més de 12 hores al dia. Els conductors de les pales necessiten descansar ja que manipulen maquinària pesada i amb moviments molt precisos.

Per altra banda, volem agrair al veïnat la seua col·laboració en la neteja i la seua paciència. Gràcies per la seua comprensió.

_________________________________________

 

 

Dimarts 21 de gener, 9.00h

A les 6.00 h han començat a treballar les primeres pales i personal de l’Ajuntament. Protecció Civil està facilitant el trànsit en algunes zones de treball de les màquines. A més, juntament amb Creu Roja, Policia Local i Guàrdia Civil, estan ajudant en el trasllat d’algunes emergències.

Degut al gruix de neu, està sent molt lenta la neteja dels carrers. No es pot escampar sal perquè la pluja se l’emporta i no fa efecte. Està sent molt difícil accedir amb les pales llevaneus (patinen) a les zones altes de la població (casetes de Mariola, la Cava, la Pedrera, Vil·la Interlaken…). En la vesprada d’ahir es va intentar però va ser impossible. Hui continuen insistint. Per altra banda, recordem que no s’ha de circular amb vehicles per dins de la població (encara queda molta neu, és perillós i no hi ha zones d’aparcament i, a més, el trànsit obstaculitza la faena de les llevaneus).

Recorden que és molt perillós caminar per la vora de les vivendes perquè el desgel està produint solsides de neu.

Respecte a les carreteres, es pot transitar amb precaució en direcció Alcoi, Villena i Bocairent. Continuen tallades les carreteres a Ibi, Onil i Biar. Per a més informació, poden utilitzar la pàgina web de la DGT (Direcció General de Trànsit).

Recorden que hui 21/01/2020 els centres educatius de la població estaran tancats.

Estem treballant perquè tot torne el més prompte possible a la normalitat. Tinguen paciència. Moltes gràcies.

_________________________________________

 

 

Dimarts 21 de gener, 7.15h

Seguint el PROTOCOL DE NEVADES PER ALS CENTRES EDUCATIUS de Banyeres de Mariola, vist l’estat dels accessos als centres, SE SUSPENEN LES CLASSES per al dia de hui, 21 de gener.

Gràcies per la seua comprensió.

_________________________________________

 

 

Dilluns 20 de gener, 19.00h

Vist l’estat actual dels accessos als centres educatius i consultades les direccions dels centres, malgrat que el protocol de nevades de l’Ajuntament, sobre les activitats escolars, marca que la decisió s’ha de prendre a les 7.00 h, i vist que hi ha classes a les 8.00 h, s’anuncia ja que les classes de demà dimarts, 21 de gener, començaran a les 10.00 h.

Seguint el protocol, demà dimarts a les 9.00 h, hi hauria un altre comunicat si calguera cancel·lar les activitats docents, per perillositat en els accessos.

Demanem que consulten les pàgines web oficials dels centres educatius, ja que estan passant informacions falses per les xarxes.

Gràcies per la comprensió.

_________________________________________

 

 

Dilluns 20 de gener, 15.30h

Per la seguretat de tots  i totes, i davant la situació meteorològica, eviten circular amb vehicles i que els xiquets/es no juguen als carrers quan tinguen circulació rodada.

Insistim:

Es demana a la població que no s’aprope a les pales llevaneus ni als vehicles que treballen en la neteja. Per favor, NO OBSTACULITZEN el seu treball.

Amb l’inici del desgel i amb el pes de la neu de les teulades, comencen els despreniments. Per això,  recomanem que no caminen per la vora dels edificis.

A estes hores, les màquines ja han représ la seua activitat de neteja. En breu s’afegiran 2 màquines més procedents d’Alcoi.

 

NOTA: Es demana a les persones que ens visiten per veure la neu que NO ENTREN A LA POBLACIÓ AMB COTXE. Han d’aparcar a la part baixa del poble i pujar a peu.

 

Gràcies per la seua col·laboració i comprensió.

_________________________________________

 

 

 

Dilluns 20 de gener, 12.50h

Es demana a la població que no s’apropen a les pales llevaneus ni als vehicles que treballen en la neteja. Per favor, NO OBSTACULITZEN el seu treball.

Gràcies per la seua col·laboració.

_________________________________________

 

 

 

Dilluns 20 de gener, 12.00h

Per seguretat i evitar accidents amb les caigudes de neu de les teulades, recomanem no caminen per la vora dels edificis.

Extremen les mesures de seguretat d’acord amb el pla municipal d’inclemències hivernals.

Les previsions de l’oratge marquen que la neu encara estarà present fins les 15.00 h.

Comunicacions per carretera: en estos moments, 12.00 h, no es pot arribar amb cotxe a: Alcoi, Ibi, Onil, Biar, Beneixama, Bocairent i Ontinyent. Els equips de neteja de l’àrea de carreteres estan tenint problemes amb el seu condicionament.

Dins de la nostra població tampoc es pot transitar, fins que passen les pales (que s’han posat en marxa passades les 05.00 h). Estan actives 3 pales, Bombers, Protecció Civil, Creu Roja, Policia Local i Guàrdia Civil, així com el personal de l’Ajuntament.

Els efectius estan treballant en assegurar accessos d’emergència: centre de salut, geriàtric, repartiment del dinar a les persones dependents…

Recorden que hui 20/01/2020 els centres educatius de la població estaran tancats.

Estem treballant perquè tot torne el més prompte possible a la normalitat. Tinguen paciència. Moltes gràcies.

_________________________________________

 

 

Dilluns 20 de gener, 7.00h

Seguint el PROTOCOL DE NEVADES PER ALS CENTRES EDUCATIUS de Banyeres de Mariola, vist l’estat dels accessos als centres i a la població, SE SUSPENEN LES CLASSES per al dia de hui, 20 de gener.

Gràcies per la seua comprensió.

_________________________________________

 

 

Dilluns 20 de gener, 6.30h

S’informa que les carreteres d’eixida de la població en qualsevol de les direccions presenten un estat molt complicat.

Per tant, eviten circular fins que les llevaneus de carreteres hagen millorat el seu estat (i mai sense cadenes).

Gràcies per la seua comprensió.

_________________________________________

 

 

 

Dilluns 20 de gener, 5.00h

Es recorda al veïnat que no s’ha d’utilitzar els vehicles per a traslladar-se per dins de la població, fins que estiguen nets els carrers.

Si els cotxes es queden travessats als vials, les pales llevaneus no poden treballar correctament.

Gràcies per col·laborar.

_________________________________________

 

 

Diumenge 19 de gener, 20.00h

Consultades les previsions meteorològiques i les direccions dels centres, malgrat que el protocol de nevades de l’Ajuntament, sobre les activitats escolars, marca que la decisió s’ha de prendre a les 7.00 h, i vist que hi ha classes a les 8.00 h, s’anuncia ja que les classes de demà dilluns, 20 de gener, començaran a les 10.00 h.

Dilluns a les 9.00 h, hi hauria un altre comunicat si calguera cancel·lar les activitats docents.

Gràcies per la comprensió.

_________________________________________

 

Diumenge 19 de gener, 16.00h

Es demana al veïnat que no faça ús dels cotxes (i que es moga a peu). Per dins de la població ja hi ha problemes amb vehicles que s’han quedat encallats enmig d’algun carrer.

Quan hi haja un gruix adequat, les pales començaran a treballar.

Per favor, tinguen coneixement i vagen amb molta cura.

Gràcies per la seua col·laboració.