OBRES PLAÇA MAJOR

 

27-4-2022

OBRES DE LA PLAÇA MAJOR. RESTABLIMENT DEL TRÀNSIT.

Les obres de la Plaça Major estan pràcticament finalitzades. Per això, a partir de les 12.00 h del dia 28 d’abril es restableix el trànsit amb el sentit habitual dels carrers:

  • Carrer de la Creu i de Sant Jordi, sentit de pujada.
  • Carrer Major, Felip V i Carrer d’Àngel Torró, sentit de baixada.
  • Només la Plaça Major té modificada la via de trànsit, que és perimetral i amb l’empedrat més menut.

Els treballs que queden per completar l’obra (fanals, senyalització, accessos…) es realitzaran al llarg del mes de maig i de juny, si la meteorologia ho permet. La majoria d’aquestes obres es podran realitzar sense haver de modificar la circulació.

IMPORTANT: Es recorda que no estarà permés l’aparcament de vehicles a la Plaça Major. No obstant, per facilitar la mobilitat de vehicles, els aparcaments de la plaça de l’Ajuntament i els de l’aparcament d’El Clot estan habilitats per a realitzar una parada màxima de 20 minuts i poder fer compres als comerços de la zona. Així com el pàrquing de la Malena que es troba a 5 minuts a peu, sense limitació horària.

Demanem disculpes per totes les molèsties ocasionades. Gràcies per la paciència i comprensió.

 

 

_____________________________________________________________________

 

24-3-2022

ÚLTIMES MODIFICACIONS.

OBRES A LA PLAÇA MAJOR. CANVIS EN ELS ACCESSOS AL TRÀNSIT.

 

A causa de les obres de la plaça Major, a partir del DIVENDRES dia 25 de març a les 7:30 del matí, hi haurà modificacions en els accessos a la plaça i carrers dels voltants:

1- CARRER SANT JORDI: Continua sent en sentit de baixada, conforme ha estat les últimes setmanes (a partir de la Casa de Cultura aprox.). SOLS TURISMES, degut a l’estretor dels carrers Major i de Sant Antoni.

A l’arribada a la part posterior de l’església es podrà:

  • Accedir al Carrer de LA CREU, pel carrer de SANT ANTONI i carrer de LA MALENA (per darrere l’Església i pel costat de la Capella).
  • Accedir al Carrer MAJOR, continuant fins l’inici del Carrer de Sant Jordi i passant per la Plaça Major.

2- CARRER LA CREU: Continuarà sent de sentit de baixada. Per entrar al carrer de la Creu, s’haurà d’accedir pel carrer de Sant Jordi, en sentit de baixada.

3- CARRER MAJOR: Aquest carrer torna al seu sentit original (només de baixada). Per accedir al Carrer Major, caldrà fer-ho pel Carrer de Sant Jordi (per la Casa de Cultura, aprox.)

4- PLAÇA MAJOR: Es podrà transitar pel lateral que uneix el Carrer de Sant Jordi i el Carrer Major. ATENCIÓ: NO ESTÀ PERMÉS L’APARCAMENT A LA PLAÇA.

La resta de carrers continuen igual com en les últimes setmanes.

Els vehicles voluminosos que vagen als comerços de la plaça podran accedir pel carrer ÀNGEL TORRÓ, i podran realitzar la parada per a carregar i descarregar a l’entrada de la plaça.

Recordem que tots els aparcaments de la plaça de l’Ajuntament i els de l’aparcament d’El Clot estan habilitats per a realitzar una parada de màxim 20 minuts i poder fer compres als comerços de la zona.

Demanem disculpes per totes les molèsties, però són necessàries per a millorar Banyeres de Mariola.

 

___________________________________________

 

7-3-2022

ÚLTIMES MODIFICACIONS.

OBRES A LA PLAÇA MAJOR. CANVIS EN ELS ACCESSOS AL TRÀNSIT.

 

1- CARRER SANT JORDI: Serà en sentit de baixada, conforme ha estat les últimes setmanes. SOLS TURISMES, ja que el trànsit es desviarà pel carrer SANT ANTONI i carrer de LA MALENA (darrere l’Església i pel costat de la Capella) i són carreres molt estrets. Després s’eixirà pel carrer LA CREU.

2- CARRER LA CREU: Serà de sentit de baixada. Per entrar al carrer de la Creu, s’haurà d’accedir pel carrer de Sant Jordi, en sentit de baixada (des de la Casa de Cultura aprox.).

La resta de carrers continuen segons el comunicat del dia 5-3-2022.

Demanem disculpes per totes molèsties, però són necessàries per a millorar Banyeres de Mariola.

 

________________________________________________________________

 

5-3-2022

OBRES A LA PLAÇA MAJOR. CANVIS EN ELS ACCESSOS AL TRÀNSIT.

A causa de les obres de la plaça Major, a partir del dilluns dia 7 de març a les 8:00 del matí, hi haurà modificacions en els accessos a la plaça i carrers dels voltants, ja que es tallarà l’únic tram que quedava obert (C/ LA CREU AL C/ ÀNGEL TORRÓ):

1- CARRER SANT JORDI: Tornarà a ser un carrer de pujada, tal com era abans.
2- CARRER LA CREU: podran accedir SOLS TURISMES, ja que el trànsit es desviarà pel carrer de LA MALENA i carrer SANT ANTONI (darrere l’Església) i és un carrer molt estret.
3- CARRER DE LA MALENA: s’invertirà en sentit passant a ser de pujada igual que el carrer SANT ANTONI (darrere de l’església) que s’invertirà el sentit per a així poder accedir des del carrer La Creu al carrer Sant Jordi (sentit de pujada).
4- CARRER ÀNGEL TORRÓ: El sentit del carrer serà de pujada per a poder accedir al carrer Sant Jaume.
5- CARRER FELIP V: Aquest carrer seguirà sent un carrer SENSE EIXIDA i de DOBLE SENTIT. L’entrada serà pel carrer Reconquesta i sols estarà habilitada per a vehicles amb cotxeres en eixe carrer.
6- CARRER MAJOR: Aquest carrer seguirà sent de DOBLE SENTIT. No es podrà accedir per la plaça Major i es farà pel final del carrer. Només el veïnat amb cotxeres podrà circular.

Els vehicles voluminosos que vagen als comerços de la plaça podran accedir pel carrer ÀNGEL TORRÓ, i podran realitzar la parada per a carregar i descarregar a l’entrada de la plaça.
ATENCIÓ: La plaça Major quedarà totalment tancada al trànsit. Tan prompte es puga s’habilitaran accessos a les diferents entrades i eixides.
Els vianants tindran, en tot moment, passos habilitats per a accedir als carrers, vivendes i als comerços i bars de la plaça.
Recordem que tots els aparcaments de la plaça de l’Ajuntament i els de l’aparcament d’El Clot estan habilitats per a realitzar una parada de màxim 20 minuts i poder fer compres als comerços de la zona.
Demanem disculpes per totes molèsties, però són necessàries per a millorar Banyeres de Mariola.

 

 

______________________________________________

 

11-2-2022

OBRES A LA PLAÇA MAJOR. CANVIS EN ELS ACCESSOS AL TRÀNSIT.

Degut a les obres de la Plaça Major, a partir del dilluns dia 14 de febrer a les 7:00 del matí, hi haurà 3 modificacions en els accessos a la plaça i carrers dels voltants:

1- CARRER FELIP V: Aquest carrer serà un carrer SENSE EIXIDA i de DOBLE SENTIT. L’entrada serà pel carrer Reconquesta i sols estarà habilitada per a vehicles amb cotxeres en eixe carrer.

2- CARRER MAJOR: Aquest carrer serà de DOBLE SENTIT. No es podrà accedir per la Plaça Major i es farà pel final del carrer. Només el veïnat amb cotxeres podrà circular.

3- CARRER SANT JORDI: No es podrà accedir per la Plaça Major. El tram del Carrer de Sant Jordi des del núm. 33 fins a l’inici invertirà el sentit i es transformarà en carrer amb sentit de baixada. Al baixar per davant de la Casa de Cultura, es continuarà pel carrer Sant Antoni (darrere de l’església) i pel carrer de La Malena es podrà accedir a la Plaça Major (“als 4 cantons”). Els vehicles voluminosos hauran de tindre en compte l’estretor del carrer de Sant Antoni (darrere de l’església).

ATENCIÓ: La plaça seguirà oberta per als vehicles que accedeixen pel Carrer de La Creu, però només podran eixir pel Carrer Àngel Torró.

Les persones vianants tindran, en tot moment, passos habilitats per a accedir a tots els carrers, vivendes i a tots els comerços i bars de la plaça.

 

Recordem que tots els aparcaments de la plaça de l’Ajuntament estan habilitats per a realitzar una parada de màxim 20 minuts i poder realitzar compres als comerços de la zona.

Demanem disculpes per totes molèsties, però són necessàries per millorar Banyeres de Mariola.

 

 

 

 

 

 

 

_______________________________________________

 

 

8-1-2022

EL 10 DE GENER COMENÇA LA REFORMA DE LA PLAÇA MAJOR

El proper dilluns, dia 10 de gener de 2022, comencen les obres de reforma i adequació de la plaça Major. Com ja es va explicar en una nota de premsa el mes de juliol passat, la remodelació de la plaça Major era una necessitat urgent vist l’estat de degradació del paviment i del caos de vehicles que la inunden, amb l’objectiu de recuperar un espai per a la ciutadania. L’obra serà costejada en la seua totalitat per la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica amb una subvenció de 255.000 €.

Una vegada acabats tots els actes públics de Nadal i Reis que es fan a la plaça Major, les obres es posen en marxa. L’Ajuntament de Banyeres de Mariola demana paciència i comprensió al veïnat mentre duren els treballs. Hem de ser conscients que, per a aconseguir una millora d’aquestes característiques, s’han de patir certes incomoditats durant el temps que duren les obres. Estem en un procés, ja que la transformació va començar amb el canvi de les grades de l’església i, amb aquesta actuació, aconseguirem millorar la plaça Major que Banyeres de Mariola es mereix.

S’habilitaran zones de pas de vehicles i de vianants, dins de les possibilitats de l’evolució de l’obra.

DISCULPEN LES MOLÈSTIES.