ORGULL DE POBLE

️‍ SETMANA LGTBIQ+ | setembre de 2022 ️‍⚧️

❕Com anem anunciant des de principis d’any, aquest 2022 tenim l’honor d’acollir la V TROBADA DE POBLES PER LA DIVERSITAT organitzada pel Col·lectiu LGTBI MARIola amb la col·laboració de l’equip del Casal de la Joventut.

✨ Començarem aquesta celebració amb la SETMANA LGTBIQ+, del 17 fins al 24 de setembre.

⏰ A les 10 h del dissabte 17, es penjarà de la bandera LGTBIQ+ a la torre del Castell del nostre poble. A continuació, a les 11 h s’inaugurarà l’exposició d’artistes locals al Casal de la Joventut: “Viure o sobreviure” de @iamlukart i “Comoditat Sexual” de @roseta_subversiv. A les 12 h podrem gaudir del partit de futbol femení amistós del Banyeres Femení Vs. CD Alcoyano Femenino al camp de futbol municipal.

️ A més, al llarg de la setmana, l’alumnat de l’ IES Professor Manuel Broseta tindrà la sort de poder assistir a les xarrades sobre diversitat sexual que facilitaran el Col·lectiu LGTBI MARIola.

Finalment, el dissabte 24 de setembre arriba la V TROBADA DE POBLES PER LA DIVERSITAT, jornada amb diferents activitats i actuacions amb valors LGTBIQ+ dirigides a tots els públics. Prompte publicarem el cartell de la programació… estigues atent/a!