PREVISIÓ ACTES DIA 22

 

Després de l’acte del trasllat, reunides persones representants de la Comissió de Festes, Confraria de Sant Jordi, Presidències de les Filaes i les Capitanies, s’informa:

 

DILLUNS 22 D’ABRIL

Ofrena de flors:

En el cas de pluja, la Junta de la Confraria de Sant Jordi estarà a l’església perquè tota aquella persona que ho desitge puga dipositar el seu ram de flors de 10.30 a 12.00 h, acudint directament al temple.

 

L’Àngelus:

El res de l’Àngelus es farà dins del temple parroquial.

 

Concurs de bandes de música:

Finalment el concurs no es podrà realitzar a l’església, per causes alienes a l’organització i a la població de Banyeres de Mariola.  Cap de les altres opcions buscades donava capacitat suficient per a l’organització de l’acte amb les garanties musicals i dignitat que requereix el Concurs d’Interpretació Godofredo Garrigues.

 

Entrada:

Vistes les previsions de pluja, l’acte de l’entrada queda ajornat per al dimecres 24 a les 19.30 h aproximadament. Les diferents filaes que desitgen participar ho faran en piquet. Les Capitanies de Maseros i Marrocs podran anar acompanyades dels seus seguicis.

Els actes del dia 24 es detallaran en pròxims comunicats (Ambaixades humorístiques).

 

Retreta:

Les previsions indiquen una milloria per a la mitjanit. Per tant, si és així i no plou, mitjançant les Presidències i membres de la Comissió de festes es detallarà a les filaes l’horari definitiu.

 

Des de l’Ajuntament agraïm als membres de la Comissió de Festes, a l’Alcalde de Festes, la Confraria de Sant Jordi, Presidències de les Filaes i Capitanies de Maseros i Marrocs l’esforç, la dedicació i interés per trobar la solució més consensuada.

Al mateix temps, davant la situació meteorològica que  estem vivint, demanem al món de la festa i al veïnat en general MOLTA COMPRENSIÓ.