RESULTATS PROJECTES PARTICIPATIUS 2020

Una vegada finalitzat el termini de la tercera fase dels projectes participatius, s’ha fet el recompte de les enquestes que ha entregat la ciutadania, quedant el següent resultat:

  • Compra de TRITURADORA RESTES AGRÍCOLES per cedir-la als particulars sota ordenança municipal: 7 enquestes a favor.
  • Pintar classes Escoleta Infantil Municipal: 14 enquestes a favor.
  • Pati adaptat a les necessitats de l’alumnat de 0 a 2 anys a l’Escoleta Infantil Municipal, així com la reparació i millora dels gronxadors. Afegir un arener i pissarres de joc al pati: 18 enquestes a favor.
  • Instal·lació de terra aïllant i d’escuma a les classes de l’Escoleta Infantil Municipal: 14 enquestes a favor.
  • Fer una coberta a la rampa d’accés a l’Escoleta Infantil Municipal per poder eixir els dies de pluja al pati, així com la millora del paviment: 16 enquestes a favor.
  • Punts de llum a diferents llocs del poble on van caminants i esportistes. Millorar accés (Baixada IES M. Brosseta des del llavador, camp de tir i baixada Muts, Antoni, Pardalets,  Alt de les Neveres i  Camí Molí Roig): 4 enquestes a favor.
  • Circuit permanent d’orientació en el casc urbà, parc Vil·la Rosario i Serra de Mariola: 2 enquestes a favor.
  • Millorar els camins de la Solana, segons les diferents propostes, donant prioritat en valoració tècnica fins on arribe el pressupost dels Projectes Participatius: 19 enquestes a favor.

Dins de l’enquesta, el projecte més valorat ha sigut el de la millora dels camins de la Solana. Per aquest motiu, tenint en compte les propostes dels diferents camins a la Fase I dels Projectes Participatius, els tècnics han valorat quins d’aquests són prioritaris, ja que el pressupost no cobreix tots els camins proposats. És per això que es realitzarà la millora en els camins següents:

El cost total d’aquesta millora és de 39.825€ + IVA, on s’arreglarà el camí amb formigó de 12cm d’espessor, armat amb fibra de polipropilé.

S’espera que, durant el mes de novembre, comencen les obres per poder tindre’ls enllestits abans que finalitze l’any.

Així mateix, aprofitem per animar a la ciutadania a participar en la propera convocatòria dels Projectes Participatius 2021.