XXX JORNADES DE LA DONA I PER LA IGUALTAT

DIUMENGE 1 de MARÇ: TEATRE “PEPITA I MARIUA”.  Teatre Profesional. 18.30 hores al Teatre Principal.

DIJOUS 5 de MARÇ: PROJECCIÓ D´UNA HISTÒRIA, sobre les dificultats i el poder de les dones a la comunitat a la que pertanyen. 19.30 hores a la Casa de Cultura.

DISSABTE 7 de MARÇ: VIATGE DE CONVIVÈNCIA A LA VALL D´UIXÒ. Inscripcions presencials a Serveis Socials i mitjançant whatsapp al telèfon 685400858 els dies 2 i 3 de març de 9 a 14 hores.

DISSABTE 7 de MARÇ: DINAR DE GERMANOR per a cel.lebrar el Dia de la Dona. Associació Ames de Casa de Banyeres de Mariola.

DIUMENGE 8 de MARÇ: En commemoració del 30 aniversari de les Jornades de la Dona i per la Igualtat, passa´t a veure el MURAL dissenyat per Leo Ferre, graduat Belles Arts. La pintura ret homenatge a la igualtat. C/Ángel Torró, pàrquing púbic “El Clot”.

DIUMENGE 8 de MARÇ: CONCETRACIÓ a partir de les 11 hores, a la Plaça de l´Ajuntament. Convoca: Associació Mariola Violeta i Assemblea Jove Cau de Raboses.

TALLERS “CONSTRUINT LA IGUALTAT I PREVENINT LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE” Es porten a terme en els centres escolars, el curs escolar 2019-2020. Tallers impartits per professionals del Centre Dona Rural d´Elda, depenent del Centro Dona 24 hores.