ZONA D’ACAMPADA MOLÍ L’OMBRIA

La zona d’Acampada del Molí l’Ombria es troba situada en la part central del terme municipal de Banyeres de Mariola, a la vora esquerra del riu Vinalopó i en les proximitats d’un molí paperer que porta el mateix nom. Aquesta és una de les zones més visitades de la població, sobre tot durant els caps de setmana i períodes de vacances. 

Disposa de dutxes i lavabos amb aigua potable, fonts, així com diverses taules. També compta amb un circuit de ciclo-cross i àrees recreatives i d’oci infantil.

 A més, aquest enclavament privilegiat, és punt de partida i passada de diverses rutes de senderisme, com ara el PR.CV-35, el PR:CV-313 i el PR.CV-4, podent visitar la Penya la Blasca i el naixement del riu Vinalopó respectivament.

 També es pot realitzar la Ruta dels Molins, recorregut que uneix els tres molins paperers més emblemàtics del municipi, així com altres construccions d’importància arquitectònica.

 L’àrea recreativa del Molí l’Ombria té una capacitat de 190 places per a pic-nic i 60 places per a acampar. En cas d’aforament complert l’accés quedarà restringit

L’Àrea Recreativa està oberta al públic des de Pasqua fins a l’1 de novembre (només caps de setmana). Consulteu a l’Oficina de Turisme la disponibilitat de l’Àrea d’Acampada: 96 556 74 53.

  TAXES

– Per ús de la zona recreativa: 

Per a passar el dia 3€ majors de 12 anys i, 5€ majors de 12 anys amb entrada a museus.

 – Per a acampar: 

Per dia 5€ majors de 12 anys i 2,5€  de 10 a 12 anys. 

Per tenda 1€ (inferior a 5 places) 2€ (de 5 o més places)

Per pèrgoles o tendals 1€

Servei de dutxes 1€

Telèfon de contacte: Contacteu amb l’oficina de turisme  per a informació sobre disponibilitat i temporada d’obertura: 96 556 74 53