ZONES DE VIANANTS

 

Vista la bona acceptació de les zones de vianants de l’estiu passat, enguany es tornen a habilitar, a més d’afegir-ne una nova,  perquè la població puga gaudir d’espais per a  persones, lliures del trànsit de vehicles. A partir del divendres 25 de juny, seran zones de vianants:

El CARRER de la CREU, els divendres de 21:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge.

També l’AVINGUDA de GREGORI MOLINA: els divendres de 17:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge. L’accés a les cotxeres de l’Avinguda de Gregori Molina i les casetes del Carrer del Llavadoret es podrà fer, amb precaució, pel costat de la tanca de la mateixa Avinguda de Gregori Molina. Els usuaris de les cotxeres del Carrer de Pizarro podran accedir pel Carrer dels Àngels.

S’afig el tancament del trànsit del CARRER de JAUME I,  i el seu accés a la Plaça dels Plàtans. La ruta alternativa serà pel Carrer Indústria en horari dels divendres de 17:00 a 2:00 hores, i des de les 17:00 h del dissabte fins a les 21:00 h del diumenge. Els veïns podran accedir a les seues cotxeres pel costat de la tanca, i eixiran de nou pel mateix carrer (en sentit contrari) fins a accedir al Carrer de València, que seguirà el sentit normal.

L’habilitació d’aquestes zones facilitarà que tots i totes gaudim d’uns espais on prime l’estada, la relació i el passeig de les persones.